Assalamualaikum w.b.t.
yoo....pehabaq? ari ni ari Isnin. pg2 lg bila bangun tido aku dah rasa nak bungee jumping. SEBAIK CUTI GUA TAK BYK...lau tak....slmt dah gua.bawak keta pun, cam siput babi. duk line kiri jeeeee pg ni. huhu...
so, update aku kali ni pasal menu hujung minggu aku. hehehehe. tema nya menu kesihatan (eceehhhh) tp last2 cam menu nak sedapkan tekak je. heheeee..
hmm..hbs rosak diet gua...tp xpe. utk menyedapkan ati aku sendrik, aku dah set, ujung minggu ari bebas diet. heehehehe... (cam ari2 kerja tu aku straight sgt diet kan)
okekla...ari ni tak tau nak masak pe lak..ari ni poce, Insya Allah lau sampai. hehehehe
frog: Jamie Oliver: My philosophy to food and healthy eating has always been about enjoying everything in a balanced, and sane way.
yoo....pehabaq? ari ni ari Isnin. pg2 lg bila bangun tido aku dah rasa nak bungee jumping. SEBAIK CUTI GUA TAK BYK...lau tak....slmt dah gua.bawak keta pun, cam siput babi. duk line kiri jeeeee pg ni. huhu...
so, update aku kali ni pasal menu hujung minggu aku. hehehehe. tema nya menu kesihatan (eceehhhh) tp last2 cam menu nak sedapkan tekak je. heheeee..
menu pagi sabtu: Fruity Milkshake served with Sweet Cracker sumber: Kellogs Special K (rembat dr cik pujjj nyer buku) |
menu makan malam ari sabtu: Fillet of Beef with Tomato Concasse Roasted Garlic & Herb Butter sumber: Masterchef Junior Australia |
menu pagi ahad: Big Breakfast DPP sumber: sendirik tp di ilhamkan oleh big breakfast mc'd. hehehehee. |
menu makan malam (ada org poce Nisfu Syaaban): Siakap Sweet Sour, Sambal Tumis Ikan Bilis Petai, Sayur Campur
note: maaf, xde gambo gak. tak sempat. hehehehe
hmm..hbs rosak diet gua...tp xpe. utk menyedapkan ati aku sendrik, aku dah set, ujung minggu ari bebas diet. heehehehe... (cam ari2 kerja tu aku straight sgt diet kan)
okekla...ari ni tak tau nak masak pe lak..ari ni poce, Insya Allah lau sampai. hehehehe
frog: Jamie Oliver: My philosophy to food and healthy eating has always been about enjoying everything in a balanced, and sane way.
perghhh...terbaik lah. boleh buat esok..cam best je parfait tu.
ReplyDeletep/s - wpun dari bukuku...tp tak pernah try pung...hebak mung!!
fuza: serius...senang je. letak2, siap, trus mkn. tu yg tak sempat amik gambo. huhuuu..buah aku pki grape jeee...sbb strawberi tak sempat nak carik. lau ada buah warna merah memang cunggg laaa...dragonfruit merah pun xde. saja jee nak suruh buat lg. huhu. makacih yea...buku tuu..bagus. ko pun dpt share sbb sebarkan ilmu (padahal ahli lelap jooo :-p )
ReplyDelete